گزارشات کارورزی.پاورپوینت,طرح های توجیهی,دستورالعمل ها,تحقیق,مقالات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
pic1 pic2 pic3 pic4

اطلاعیه فروشگاه

دوستان گرامی ضمن تشکرازانتخاب شما .لطفا درفرآیند خرید تمام اطلاعات موردنظر را وارد کرده تا بامشکلی برخورد ننمایید. درصورت مواجه شدن باهرمشکلی گزینه پشتیبانی دربالای صفحه راکلیک کرده ومشکل خودرابیان نمایید دراسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود. دوستان عزیزی که ازسایت های دیگر فایل خریداری می نمایند وودچارمشکل می شوند وازماخواهان رفع مشکلشون هستند خدمتشون عرض کنیم کسانی که ازاین سایت خریداری نمایند فقط میتوانیم پاسخگوی آنان باشیم نه سایت های دیگر.سپاس ازشماخوبان

پاورپوینت افزودنیهای غذایی (Food Additives)

پاورپوینت افزودنیهای غذایی (Food Additives)

105 اسلاید

مقدمع

تعریف: هر ماده ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند.
مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

الف- افزودنیهای مستقیم (Direct) یاعمدی(Intentional additives): مواد شیمیایی که برای هدف خاص به غذا اضافه شده اند. این مواد تحت نظارت سختگیرانه دولتی هستند.

ب: افزودنیهای غیر مستقیم یا تصادفی (Incidental additives

) یا آلودگی (Contamination): افزودنیهای غیر عمدی بخشی از مواد غذایی هستند که به میزان کم در طی حمل و نقل، بسته بندی و غیره وارد آن می شوند. در حال حاضر کنترل کمی در مورد این نوع افزودنیها نسبت به افزودنی های عمدی وجود دارد.

با توجه به قانون مصوب 1958 سازمان غذا و داروی آمریکا مواد افزودنی عمدی به سه دسته زیر تقسیم می شوند:

1- مواد افزودنی به طور کلی به عنوان امن به رسمیت شناخته شده (Additives generally recognized as safe (GRAS))

2- مواد افزودنی با تصویب قبلی

3- افزودنیهای غذایی

 

نکته: مواد رنگی و سموم دفع آفات بر روی محصولات خام کشاورزی تحت پوشش قوانین دیگر هستند

مسمومیت (Toxicity) - ظرفیت یک ماده برای تولید آسیب است
خطر(Hazard) - احتمال آسیب که استفاده از یک ماده وجود دارد.
  • در حال حاضر به خوبی شناخته شده است که اجزای بسیاری از غذاهای ما ، اعم از طبیعی یا اضافه شده ، در برخی از سطوح سمی است، اما در سطوح پایین تر بی ضرر و یا حتی مواد مغذی ضروری هستند.
  • نسبت بین دوز مؤثر و دوز سمی برخی از ترکیبات، از جمله مواد مغذی عمومی همانند اسیدهای آمینه و نمک ، به ترتیب از 1 تا 100 است
    در حال حاضر اجباری است که کاربر افزودنی باید اجازه دولت را برای استفاده از مواد داشته باشد و همچنین باید شواهدی مبنی بر امن بودن ترکیب ارائه کند.

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Food-Additives_718121_5893.zip2.2 MB





پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
بیشتر چه فایل هایی نیازدارید تادرسایت قرار دهیم؟