گزارشات کارورزی.مقالات دانشجویی.پایان نامه.طرح های توجیهی

محبوبترین محصولات

پاورپوینت افزودنیهای غذایی (Food Additives)

پاورپوینت افزودنیهای غذایی (Food Additives)

105 اسلاید

مقدمع

تعریف: هر ماده ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند.
مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

الف- افزودنیهای مستقیم (Direct) یاعمدی(Intentional additives): مواد شیمیایی که برای هدف خاص به غذا اضافه شده اند. این مواد تحت نظارت سختگیرانه دولتی هستند.

ب: افزودنیهای غیر مستقیم یا تصادفی (Incidental additives

) یا آلودگی (Contamination): افزودنیهای غیر عمدی بخشی از مواد غذایی هستند که به میزان کم در طی حمل و نقل، بسته بندی و غیره وارد آن می شوند. در حال حاضر کنترل کمی در مورد این نوع افزودنیها نسبت به افزودنی های عمدی وجود دارد.

با توجه به قانون مصوب 1958 سازمان غذا و داروی آمریکا مواد افزودنی عمدی به سه دسته زیر تقسیم می شوند:

1- مواد افزودنی به طور کلی به عنوان امن به رسمیت شناخته شده (Additives generally recognized as safe (GRAS))

2- مواد افزودنی با تصویب قبلی

3- افزودنیهای غذایی

 

نکته: مواد رنگی و سموم دفع آفات بر روی محصولات خام کشاورزی تحت پوشش قوانین دیگر هستند

مسمومیت (Toxicity) - ظرفیت یک ماده برای تولید آسیب است
خطر(Hazard) - احتمال آسیب که استفاده از یک ماده وجود دارد.
  • در حال حاضر به خوبی شناخته شده است که اجزای بسیاری از غذاهای ما ، اعم از طبیعی یا اضافه شده ، در برخی از سطوح سمی است، اما در سطوح پایین تر بی ضرر و یا حتی مواد مغذی ضروری هستند.
  • نسبت بین دوز مؤثر و دوز سمی برخی از ترکیبات، از جمله مواد مغذی عمومی همانند اسیدهای آمینه و نمک ، به ترتیب از 1 تا 100 است
    در حال حاضر اجباری است که کاربر افزودنی باید اجازه دولت را برای استفاده از مواد داشته باشد و همچنین باید شواهدی مبنی بر امن بودن ترکیب ارائه کند.

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Food-Additives_718121_5893.zip2.2 MB





پاورپوینت تب و تشنج در کودکان 44اسلاید

پاورپوینت تب و تشنج در کودکان 44اسلاید به یاد داشته باشید:   تب خود عاملي براي ايجاد تشنج است   تشنج ناشی از تب، نوعی از تشنج است که با تب های بالاتراز 39 درجه سانتیگراد  در ارتباط است.       تب نیز به علت وجود یک کانون عفونی در  بخشی بجز از مغز است.     تشنج ناشی از تب اغلب در کودکان شش ماهه تا پنج ساله اتفاق می افتد و علیرغم وحشتنا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

پاورپوینت مطالعات امکانسنجي و ارزيابي132اسلاید

پاورپوینت مطالعات امکانسنجي و ارزيابي132اسلاید v طرح يا پروژه ( Project ) v § استاندارد PMBOK : • يك پروژه تلاشي موقتي است كه به‌منظور ايجاد محصول يا خدمتي يكتا اجرا مي‌شود. • § پروژه • مجموعه اقدامات و عمليات پيچيده و منحصربفرد، متشکل از فعاليتهاي منطقي و وابسته به يکديگر زير نظر يک مديريت و سازمان اجرائي مشخص، براي تامين هدف يا هدفهاي مشخص، که د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت کارگاه آموزشی آشنايي با مفاهيم و نحوه اجراي کایزن عملی در واحدهاي خدماتي و صنعتي 105اسلاید

کارگاه آموزشی آشنايي با مفاهيم و نحوه اجراي   کایزن عملی در واحدهاي خدماتي و صنعتي 105اسلاید كايزن (KAIZEN) چيست ؟ KAI = تغيير                  ZEN = حالت خوب       KAIZEN = CONTINUOUS IMPROVEMENT كايزن = بهبود مستمر با مشاركت گروهي   مودا ( MUDA )  چيست؟ MUDA ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه