فروشگاه فایل آراد

مستندات ایزو.دستورالعمل های اجرایی .فایل های دانشگاهی.پزشکی و ....

pic1 pic2 pic3 pic4 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

برای گزارش مشکل.شکایت یا تخلف لطفابه آيدي answeringfiles@درتلگرام پيام دهيد، پاسخگوی شما در24ساعت شبانه روز هستیم.تشکر

پاورپوینت انواع ساختمان و مدلهاي فروپاشی و آوار

پاورپوینت انواع ساختمان و مدلهاي فروپاشی و آوار

 

پاورپوینت انواع ساختمان و مدلهاي فروپاشی و آوار

 

39اسلایدهمراه باتصویر

 

ساختمان :

عبارت است از بنائي كه بوسيله ديوار از ديگر بناهاي همجوار خود ، يك بناي مستقل و مجزا و استواري را تشكيل مي دهد و شامل يك يا چند اطاق و يا هر نوع فضاي مسقف ديگر مي باشد .

كه بمنظور سكونت ، كسب و يا استفاده توأم و يا ديگر مقاصد ساخته شده باشد .

 منظور از مستقل بودن داشتن درب ورودي و خروجي مستقل به گذرگاه عمومي و منظور از جدا بودن و داشتن ديوارهاي خارجي مشترك يا مستقل است.

ساختِمان سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان‌های بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.

ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند.به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
9035_2055564_6354.zip8.5 MB





پاورپوینت حداقل استانداردها در برپایی اردوگاه اضطراری (اصول مهم در اسكان اضطراری)

پاورپوینت حداقل استانداردها در برپایی اردوگاه اضطراری (اصول مهم در اسكان اضطراری)   پاورپوینت حداقل استانداردها در برپایی اردوگاه اضطراری (اصول مهم در اسكان اضطراری)   16اسلاید   برای جلوگیری از بلند شدن گرد وغبار بهتراست که زمینهای اطراف نفت پاشی شود  محلی برای سنجش خدمات(توزیع غذا، بیمارستان، سرویسهای بهداشتی و ...) در محل خاص و از منطقه مسکونی اردوگاه جدا شود؛ بطوریکه مردم جهت دسترسی به این واحدها مجبور به طی مسافت طولانی نباشند.   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی   21اسلایدهمراه باتصویر   فارینوگراف طبق استاندارد شماره 1-3246     مقاومت خمیر در مقابل زدن توسط فارینوگراف تعیین می شود. از طریق آن میتوان به مقاومت و سفتی خمیر، بازدهی و زمان گسترش بر اساس دقیقه، زمان اپتیمم زدن خمیر و درجه سست شدن خمیر بر اساس واحد برابندر و همچنین درصد جذب اب آرد، عدد والوريمتري و عدد كيفيت مي باشد، پی برد. فارينوگراف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند) پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)   14اسلاید همراه باتصویر مقدمه    قندهای احیا کننده گروه آلدهیدی دارندپس تست فهلینگ برای شناسایی قندهای احیاکننده می باشد    اغلب قبل ازاندازه گیری کربوهیدرات تجزیه کیفی ان ها ضروری است ازانجا که تفاوت درقند درساختارشیمایی ان ها بایک آزمایش ساده میتوان بدهندبایک گروه ازقندها راشناسایی کرد   تفاوت فهلینگ وبندیک    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت بيماريهاي برنج Rice Diseases

پاورپوینت بيماريهاي برنج Rice Diseases   پاورپوینت بيماريهاي برنج Rice Diseases   54اسلایدهمراه باتصویر Blast  بلاست برنج علايم بلاست روی leaf، panicle، neck و node  وجود دارد. لكه‌ها روي تمامي قسمتهاي شوتها ايجاد مي‌شود اما ندرتاً به غلاف برگ حمله مي‌كند و خصوصيات لكه‌ها روي برگ با شرايط محيطي و مقاومت ميزبان تغيير مي‌كند. اولين علائم معمولاً سفيد تا خاكستري با حاشيه‌اي سبز تيره&zwn ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت تجهیزات نجات پنوماتیک

پاورپوینت تجهیزات نجات پنوماتیک پاورپوینت تجهیزات نجات پنوماتیک     121اسلایدهمراه باتصویر   تجهیزات نجات پنوماتیک فهرست: - کپسول - شیلنگها - کوپلینگها - انواع کیسه های هوا     منبع هوا: سیلندر هوای فشرده - پمپ پایی هوا     فرآورده ساختن هوا: کاهنده فشار   شلنگ اتصال   دستگاه کنترل کننده: کنترل کننده دو زبانه   کنترل کننده تکی     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 20,000 تومان

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت     13اسلاید   دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان