فروشگاه فایل آراد

فایل های درسی وآموزشی.تحقیق ,مقاله ,گزارشات کارورزی,,پاورپوینت

pic1 pic2 pic3 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

بازاریاب عزیز:با بازاریابی فایل های (فروشگاه فایل آراد) درآمد خود را روز به روز افزایش دهید. سپاسگزاریم

پاورپوینت جزوه میکروبیولوژی زیست شناسی

پاورپوینت جزوه میکروبیولوژی

 

 

86اسلایدهمراه باتصویر

 

مایکوباکتریوم توبرکلوزیس

مایکوباکتریوم توبرکلوزیس یا باسیل کخ عامل بیماری سل است

و انتقال آن در آبهای مورد استفاده برای شنا که به فاضلاب آلوده شده اند، گزارش شده است.

مایکوباکتریوم توبرکلوزیس برای رشد خود نیاز به اکسیژن دارد.

این باکتری به دلیل داشتن مقدار زیادی چربی در دیواره سلولی نمی‌تواند هیچ نوع رنگ باکتریولوژیکی را در خود نگه دارد. به همین دلیل، این باکتری، نه گرم منفی است و نه گرم مثبت.

از این رو، از رنگ آمیزی زیل-نلسون (رنگ آمیزی اسید فاست) استفاده می‌شود.

تقسیم باکتری هر ۱۵ تا ۲۰ ساعت صورت می‌پذیرد که نسبت به سایر باکتری‌ها بسیار کند است (به عنوان مثال اشرشیا کولی (E.coliهر ۲۰ دقیقه تقسیم می‌شود).

باکتری، باسیلی کوچک است که می‌تواند در برابر مواد گندزدای ضعیف مقاومت کند و در شرایط خشک به مدت چندین هفته زنده بماند.

دیواره سلولی غیرعادی باکتری که غنی از چربی‌ها (مانند اسید مایکولیک) است مسئول مقاومت باکتری و یکی از شاخص‌های اصلی بیماریزایی است.

باکتریهای فرصت طلب

منظور از باکتریهای فرصت طلب، باکتریهایی هستند که در جمعیتهای در معرض خطر مانند نوزدان، افراد مسن، بیماران و ... میتوانند ایجاد بیماری کنند.

اکثراً باکتریهای گرم منفی هتروتروف هستند.

و شامل جنسهای سودوموناس، آئروموناس، کلبسیلا، فلاووباکتریوم، انتروباکتر، سیتروباکتر، اسنیتوباکتر، پروتئوس، سراشیا و مایکوباکتریوم میشوند.

این باکتریها ممکن است به تعداد زیادی در آب آشامیدنی موسساتی مانند بیمارستانها وجود داشته باشند.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
2812_1998806_1269.zip9.1 MB





پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی   45اسلایدهمراه باتصویر نقش چربی دربدن توليد انرژي ( هر گرم از آن 9 کیلوکالری كالري )   تأمين ويتامين‌هاي محلول در چربي ( A و D و K و E )   تأمين اسيدهاي چرب ضروري: اسيد لينولئيك و اسيد لينولنيك   محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن   بهبود طعم و مزه غذ ا     اساس طبقه بندي اسيدهاي چرب تعد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت تشریح فصل دوم کتاب نانو شیمی

پاورپوینت تشریح فصل دوم کتاب نانو شیمی   22اسلایدهمراه باتصویر توضیحی در باب روش های حالت جامد   روش آلیاژسازی مکانیکی   1-پرکاربرد ترین روش   2-در ساخت نانو ساختارها سرامیکی،فلزی،کامپوزیت و...   3-ذرات بزرگتراز روش دوم   4-واکنش معمولا فیزیکی( مکانو شیمیایی / آسیاکاری تربیدی )   5- یکی از مثال ها تولید مواد آمورف روش تغییر شکل پلاستیکی شدید 1- ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت پروژه درس تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی

پاورپوینت پروژه درس تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی(سرخ كردن مواد غذايي، خصوصیات روغن سرخ کردنی و کاهش اکسیداسیون روغنها )     29اسلایدهمراه باتصویر پروژه درس تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی هنگام پخت: حرارت مستقيم و هواي داغ (مثل سرخ کردن):  پوسته قهوه اي رنگي در سطح محصولات ایحاد بافت و طعم مطلوب در ماده غذايي کاهش آب ماده غذايي : ماندگاري   از دست دادن رطوبت از عوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت پروتئین ها (مبحث شیمی مواد غذایی )

پاورپوینت پروتئین ها (مبحث شیمی مواد غذایی )   54اسلاید   •ایجاد کننده بافت در غذا هستند، بنابراین در پایداری فیزیکی ( physical stability ) غذاها نقش دارند. ساختارهایی مثل امولسیون ها ( emulsion )، ژل ها، gels ، کف ( foam ) و ساختارهای رشته ای ( fibrillar struct ). • •به  طور مستقیم در طعم نقش دارند، یعنی ماده طعم دارند یا پیش ساز ماده طعم دارند و یا تشدید کننده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان