فایل های درسی وآموزشی.تحقیق ,مقاله ,گزارشات کارورزی,,پاورپوینت
pic5 pic2 pic7 pic20 pic30

پاورپوینت فناوری فشار بالا بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت فناوری فشار بالا بر ارزش مواد غذایی

20اسلاید

 

فشار بالا نه تنها برای نگهداری مواد غذایی بلکه برای بهبودخواص رئولوژیکی و عمل کنندگی مواد غذایی نیز به کار می رود.

 

 یکی از جنبه های مهم استفاده از فناوری فشار بال غیر فعال شدن آنزیم ها بدون تخریب مواد مغذی و تغییر طعم مواد غذایی است .

 

از فناوری فشار بالا علاوه بر تولید فراورده های گوشتی و برنج و آب گریپ فروت در ژاپن برای تولید مربا و سس توت فرنگی و مارمالادپرتقال استفاده می شود .

.

مربای تهیه شده در فشار بالا بر خلاف مربا هایی که به روش پخت معمولی تهیه می شوند طعم و رنگ میوه تازه را حفظ می کند.

 

همچنین در حین اعمال فشار میوه هایی نظیر گلابی و خرمالو نرم , شفاف و شیرین می شوند.

 

اما رنگ میوه ها و سبزی هایی نظیر گلابی , سیب , سیب زمینی و سیب زمینی شیرینبعد از اعمال فشار بالا تیره می گردد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
1669_1977561_7247.zip558k





پاورپوینت ماشین برداشت چغندر قند

پاورپوینت ماشین برداشت چغندر قند   40اسلایدهمراه باتصویر •براي اين  كه در موقع برداشت ، وزن بيشتري از چغندرقند به دست آيد ، عمل بردين طوقه چغندرقند بايد به طور صحيح انجام شود . چنانچه مقدار زيادي از طوقه بريده شود ، از وزن محصول برداشت شده كاسته مي شود و در صورتي كه طوقه به اندازه كافي جدا نشود و مقداري از برگ هاي سبز روي چغندرقند باقي بماند ، كشاورز توسط كارخانه قند جريمه خواهد ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت مدل شبیه سازی گسسته پیشامد

پاورپوینت مدل  شبیه سازی گسسته پیشامد   51اسلایدی شبیه سازی کامپیوتری تعریف شده    شبیه سازی کامپیتر استفاده ای از مدل به عنوان یک پایه برای کاوش و آزمایش ارزانتر،ایمن تر، سریعتر و محرمانه تر از استفاده از سیستم واقعی ورودی های شناخته شده و دیدن اثراتشان بر روی خروجی ها مدلسازی در شرایط عدم قطعیت      تئوری تصمیم بر پایه ارزش مورد انتظار شبیه سازی: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

پاورپوینت مرحله گندزدایی آب و فاضلاب با پرتو فرابنفش

پاورپوینت مرحله گندزدایی آب و فاضلاب با پرتو فرابنفش   21اسلاید خصوصیات ضد میکروبی تابش های قابل انتشار از تابش های فرا بنفش از ابتدای قرن بیستم آشکار گردید . در واقع تاریخچه استفاده از پرتو فرا بنفش به اوایل قرن گذشته 1999 بر میگردد. رواج عمل در گند زدایی  فاضلاب کمتر از 40 سال است در واقع علت اصلی و عامل استفاده از این مهم بعد از مشخص شدن مخاطرات فراورده های جانبی کلر زنی و ناکار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

آخرین محصولات فروشگاه