فایل های درسی وآموزشی.تحقیق ,مقاله ,گزارشات کارورزی,,پاورپوینت
pic1 pic2 pic3 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

بازاریاب عزیز:با بازاریابی فایل های (فروشگاه فایل آراد) درآمد خود را روز به روز افزایش دهید. سپاسگزاریم

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   26اسلاید   انواع تشعشعات در صنعت غذا: تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی (دارای طول موج کوتاه) به دو گروه تقسیم می شوند : •دسته اول شامل تشعشعاتی با فرکانس پایین تر وانرژی کمتر است مانند بخش ماوراء بنفش طیف که مقدار انرژی آن به اندازه ای است که فقط می تواند ملکولها را تحریک کند. این ناحیه طیف درصنایع غذایی است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند   33اسلاید   بسته بندی فعال و هوشمند   ( Active & smart packaging )   مقدمه •بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت افزودنیها جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت افزودنیها   جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت افزودنیها   جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان   19اسلاید   نگهدارنده های شیمیایی    در دهه های اخیر استفاده از مواد شیمیایی  جهت نگهداری مواد غذایی بسیار گسترش یافته است . مواد شیمیایی می توانند از راههای مختلف اثر سودمند خود را ظاهر سازند و به ایجاد و حفظ کیفیت مناسب در ماده غذایی و افزایش قابلیت نگهداری آن کمک نمایند .     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان     21اسلاید   •تخمیر جزو روش های قدیمی نگهداری مواد غذایی می باشد. •گاهی رشد میکروارگانیسم ها در یک ماده غذایی، بعنوان فساد تلقی نشده و برای تولید فرآورده های خاصی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.     •یکی از تفاوت های اصلی فرآیند تخمیر با سایر روش های نگهداری این ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ) جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ)  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ)  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان     41اسلاید   مقدمه •تغلیظ مواد غذایی نیز مانند خشک کردن، اهدافی مانند حفاظت و نگهداری مواد غذایی، کاهش هزینه های حمل و نقل و.. را در نظر دارد . •همچنین با استفاده از تغلیظ می توان هزینه های خشک کردن را کاهش داد. •فرآیند تغلیظ می تواند از طریق کاهش آب محلول یا افزودن مولکول هایی مان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان
تعداد صفحه(23):

آخرین محصولات فروشگاه