فروشگاه فایل آراد

فایل های درسی وآموزشی.تحقیق ,مقاله ,گزارشات کارورزی,,پاورپوینت

pic1 pic2 pic3 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

بازاریاب عزیز:با بازاریابی فایل های (فروشگاه فایل آراد) درآمد خود را روز به روز افزایش دهید. سپاسگزاریم

دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam

دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam     10صفحه   فرمت ووردdoc    word   پایداری کف   کلیاتی از پایداری کف   مقدمه کف سیستمی است از یک فاز گازی پراکنده در مایع که پدیده های فیزیکی نقش عمده ای را در تشکیل آن ایفا می کنند. بسته به میزان حجم گاز نسبت به مایع عمدتاً دو نوع کف خواهیم داشت یکی ک؟؟ پلی هیدرویکس( Poluhedric farn ) و دیگری کف حباب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی)

دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب  ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی) دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب  ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی)   10صفحه    فرمت وورد word     مقدمه : بشر از دیرباز در آرزوی این بوده که مواد غذایی حیوانی و گیاهی اضافی خود را برای مواقع نیاز نگهداری کند ولی در موارد بسیاری این امکان وجود نداشت و ماده غذایی پس از مدتی فاسد و غیر قابل مصرف می گردید، به تدریج روشهای مختلفی برای نگهداری برخی از مواد پیدا شد. در اوایل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي      90اسلاید   شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است . شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .  شرايط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 20,000 تومان

پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی

پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی      24اسلاید   مقدمه پختن مواد غذايي از فعاليتهاي روزانه و مستمر جوامع انساني است كه كاربرد گسترده اي نيز در صنايع غذايي دارد. هدف اصلي پخت، تبديل مواد خام به محصولاتي است كه انسان قادر به مصرف آن باشد. طي پخت تغييرات زيادي در بافت، طعم، ظاهر و هضم پذيري مواد غذايي ايجاد مي شود. نشاسته معمولا ژلاتينه مي شود و بسياري از عوامل ضد تغذيه اي، تركيبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی   21اسلایدهمراه باتصویر   فارینوگراف طبق استاندارد شماره 1-3246     مقاومت خمیر در مقابل زدن توسط فارینوگراف تعیین می شود. از طریق آن میتوان به مقاومت و سفتی خمیر، بازدهی و زمان گسترش بر اساس دقیقه، زمان اپتیمم زدن خمیر و درجه سست شدن خمیر بر اساس واحد برابندر و همچنین درصد جذب اب آرد، عدد والوريمتري و عدد كيفيت مي باشد، پی برد. فارينوگراف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان
تعداد صفحه(24):