فروشگاه فایل آراد

مستندات ایزو.دستورالعمل های اجرایی .فایل های دانشگاهی.پزشکی و ....

pic1 pic2 pic3 pic4 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

برای گزارش مشکل.شکایت یا تخلف لطفابه آيدي answeringfiles@درتلگرام پيام دهيد، پاسخگوی شما در24ساعت شبانه روز هستیم.تشکر

دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam

دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam دانلود مقاله درمورد پایداری کف milk foam     10صفحه   فرمت ووردdoc    word   پایداری کف   کلیاتی از پایداری کف   مقدمه کف سیستمی است از یک فاز گازی پراکنده در مایع که پدیده های فیزیکی نقش عمده ای را در تشکیل آن ایفا می کنند. بسته به میزان حجم گاز نسبت به مایع عمدتاً دو نوع کف خواهیم داشت یکی ک؟؟ پلی هیدرویکس( Poluhedric farn ) و دیگری کف حباب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی)

دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب  ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی) دانلود آزمایش تولید کمپوت سیب  ودوغ(درس عملیات صنایع غذایی)   10صفحه    فرمت وورد word     مقدمه : بشر از دیرباز در آرزوی این بوده که مواد غذایی حیوانی و گیاهی اضافی خود را برای مواقع نیاز نگهداری کند ولی در موارد بسیاری این امکان وجود نداشت و ماده غذایی پس از مدتی فاسد و غیر قابل مصرف می گردید، به تدریج روشهای مختلفی برای نگهداری برخی از مواد پیدا شد. در اوایل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي پاورپوینت نکات مهم وجامع ارشد ميكروبيولوژي مواد غذايي      90اسلاید   شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است . شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .  شرايط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 20,000 تومان

پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی

پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی پاورپوینت سرخ کردن مواد غذایی      24اسلاید   مقدمه پختن مواد غذايي از فعاليتهاي روزانه و مستمر جوامع انساني است كه كاربرد گسترده اي نيز در صنايع غذايي دارد. هدف اصلي پخت، تبديل مواد خام به محصولاتي است كه انسان قادر به مصرف آن باشد. طي پخت تغييرات زيادي در بافت، طعم، ظاهر و هضم پذيري مواد غذايي ايجاد مي شود. نشاسته معمولا ژلاتينه مي شود و بسياري از عوامل ضد تغذيه اي، تركيبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی   21اسلایدهمراه باتصویر   فارینوگراف طبق استاندارد شماره 1-3246     مقاومت خمیر در مقابل زدن توسط فارینوگراف تعیین می شود. از طریق آن میتوان به مقاومت و سفتی خمیر، بازدهی و زمان گسترش بر اساس دقیقه، زمان اپتیمم زدن خمیر و درجه سست شدن خمیر بر اساس واحد برابندر و همچنین درصد جذب اب آرد، عدد والوريمتري و عدد كيفيت مي باشد، پی برد. فارينوگراف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند) پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)   14اسلاید همراه باتصویر مقدمه    قندهای احیا کننده گروه آلدهیدی دارندپس تست فهلینگ برای شناسایی قندهای احیاکننده می باشد    اغلب قبل ازاندازه گیری کربوهیدرات تجزیه کیفی ان ها ضروری است ازانجا که تفاوت درقند درساختارشیمایی ان ها بایک آزمایش ساده میتوان بدهندبایک گروه ازقندها راشناسایی کرد   تفاوت فهلینگ وبندیک    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت     13اسلاید   دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   26اسلاید   انواع تشعشعات در صنعت غذا: تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی (دارای طول موج کوتاه) به دو گروه تقسیم می شوند : •دسته اول شامل تشعشعاتی با فرکانس پایین تر وانرژی کمتر است مانند بخش ماوراء بنفش طیف که مقدار انرژی آن به اندازه ای است که فقط می تواند ملکولها را تحریک کند. این ناحیه طیف درصنایع غذایی است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند   33اسلاید   بسته بندی فعال و هوشمند   ( Active & smart packaging )   مقدمه •بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت افزودنیها جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت افزودنیها   جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت افزودنیها   جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان   19اسلاید   نگهدارنده های شیمیایی    در دهه های اخیر استفاده از مواد شیمیایی  جهت نگهداری مواد غذایی بسیار گسترش یافته است . مواد شیمیایی می توانند از راههای مختلف اثر سودمند خود را ظاهر سازند و به ایجاد و حفظ کیفیت مناسب در ماده غذایی و افزایش قابلیت نگهداری آن کمک نمایند .     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت تخمیر و نگهداری مواد غذایی  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان     21اسلاید   •تخمیر جزو روش های قدیمی نگهداری مواد غذایی می باشد. •گاهی رشد میکروارگانیسم ها در یک ماده غذایی، بعنوان فساد تلقی نشده و برای تولید فرآورده های خاصی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.     •یکی از تفاوت های اصلی فرآیند تخمیر با سایر روش های نگهداری این ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ) جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان

پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ)  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان پاورپوینت غلیظ کردن (تغلیظ)  جزوه درس اصول نگهدار ی موادغذایی دکترآنرجان     41اسلاید   مقدمه •تغلیظ مواد غذایی نیز مانند خشک کردن، اهدافی مانند حفاظت و نگهداری مواد غذایی، کاهش هزینه های حمل و نقل و.. را در نظر دارد . •همچنین با استفاده از تغلیظ می توان هزینه های خشک کردن را کاهش داد. •فرآیند تغلیظ می تواند از طریق کاهش آب محلول یا افزودن مولکول هایی مان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت فرایند تولید آرد

پاورپوینت فرایند تولید آرد   پاورپوینت فرایندتولیدآرد   41اسلایدهمراه باتصویر   تاریخچه آسیاب گندم •انسان های اولیه برای تهیه آردازگندم دانه هارابین سنگ هافشرده وغلتانده میشدخردمی کردند.مصری هادر2000سال قبل ازمیلادمسیح ازنوع آسیاب سنگی برای آردکردن استفاده می نمودندکه متشکل ازیک سنگ دایره ای شکل که سنگ دایره ای شکل دیگری به وسیله دست برروی سنگ چرخانده می شودازاین نوع آسیاب سنگی هنوزهم دربعضی خازخانه ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت بررسی تشریحی فرم های ارزشیابیprps

پاورپوینت بررسی تشریحی فرم های ارزشیابیprps پاورپوینت بررسی تشریحی فرم های ارزشیابیprps     66اسلاید قسمت 1 محوطه و اطراف کارخانه (20) ضوابط مورد نیاز:    - ضوابط و معیارهای استقرار واحدهای صنایع غذایی - حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری   کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی عمومی) GMP (تحت عنوان  محوطه و اطراف کارخانه •ملاحظات: •- رعایت فاصله و حریم مح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود تحقیق درمورد تخمیر

دانلود تحقیق درمورد تخمیر دانلود تحقیق درمورد تخمیر     41صفحه فرمتword   تاریخچه مصرف غذاهای تخمیری: انسان از سالهای دور به صورت ناخواسته وناخوداگاه فراورده های تخمیری را تولید ومصرف می نموده است به عنوان مثال در جوامع ابتدایی شیر حیوان ﭘس از دوشیدن به صورت تازه مورد مصرف قرار می گرفت و یا اینکه می ماند ودر اثر ماندن ترش می شد وبه دوفاز تبدیل می شد. 1)فاز دلمه    2)فاز آبی ویا حتی ممکن ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود مقاله بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان

دانلود مقاله بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان دانلود مقاله بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان   15صفحه فرمتword   درجه استحصال آرد[1] هر چند كه تعريف واژه درجه استحصال آرد در خود كلمه نهفته است، اما اگر در كاربرد اين واژه دقت نشود ممكن است مفهوم آن مبهم باشد. دو نوع اشتباه عمده كه در تعريف اين واژه اغلب مشاهده مي شود، انتخاب روش مورد استفاده جهت محاسبه آن و استفاده از واژه بازدهي آرد[2] بجاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود تحقیق درمورد خاویار

دانلود تحقیق درمورد خاویار دانلود تحقیق درمورد خاویار   18صفحه فرمتword   خاویار محصول غذایی بسیار پر ارزشی است که از عمل آوری تخمک های ماهیان خاویاری زیر به دست می ‌آید: تاس ماهی روسی (چالباش) Acipencerguldenstati ازون برون (سروگا)   Acipencerstellatus شیپ   Acipencernudiventris فیل ماهی (بلوگا) Husohoso تاس ماهی ایرانی (قره برون)   Ac ماهیان خاویاری گونه های متعلق به تیره ی تاسما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود جزوه درس غلات

دانلود جزوه درس غلات دانلود جزوه درس غلات   68صفحه فرمتword   فهرست مطالب: فصل اول: آشنایی با غلات فصل دوم: ساختار غلات فصل سوم: شیمی غلات فصل چهارم: انبارداری و نگهداری غلات فصل پنجم: فرآیند تهیه آرد گندم فصل ششم: تکنولوژی بیسکویت، ماکارونی، ویفر،کیک و ... فصل هفتم: فرآیند تولید مالت، تکنولوژی تولید گلوتن و نشاسته، تکنولوژی گلوکز مایع منابع: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود گزارش بازدید از کارخانه کام اوران

دانلود گزارش بازدید از کارخانه کام اوران دانلود گزارش بازدید از کارخانه کام اوران   40صفحه فرمتword گزارش بازدید از کارخانه کام اوران                                                  &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود گزارش بازدید از کارخانه رب

دانلود گزارش بازدید از کارخانه رب دانلود گزارش بازدید از کارخانه رب     9صفحه فرمتword   مقدمه رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص یاد شده از گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها مصرف می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد .در گذشته ای نچندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود. در این روش سنتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان

دانلود گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان دانلود گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان   34صفحه فرمتword   مقدمه:          گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی حیوانی محسوب می شود.غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن نظیر هیستیدین، ایزولوسین ، لوسین، متیونین، تریپتوفان و همچنین چربی ها که به عنوان یک منبع انرژی زا ، برای بدن محسوب می شوند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود دستورالعمل توليد نهال زرشك

دانلود دستورالعمل توليد نهال زرشك دانلود دستورالعمل توليد نهال زرشك   6صفحه فرمتword مقدمه :       زرشك بي دانه از جمله درختچه هاي مقاومي است كه قابليت رشد و توليد در زمينهاي كم بهره با آب شور را داراست و در حفاظت از خاك منطقه نيز مي تواند مؤثر باشد . بسياري از زمينهاي كشاورزي در مناطق روستايي بعنوان مثال شهرستانهاي قاين و بيرجند در جنوب خراسان به دليل شوري خاك و آب ، براي كشت بيشتر محصولات كشاورز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود روش تمپرینگ شکلات

دانلود روش تمپرینگ شکلات دانلود روش تمپرینگ شکلات   3صفحه فرمتword روش تمپرینگ شکلات چربی‌ها از استریفیه شدن 3 مولکول اسید چرب بر روی یک واحدگلیسرین تشکیل می‌شود. اسیدهای چرب از 4  تا 22 مولکول کربن تشکیل می‌شود. بیشتریننوع اسیدهای چرب موجود در کره کاکائو شامل اسید پالمتیک (C16:0)   اسیداولئیک (C18:1)  اسیدلینولئیک (C16:2) و اسیداستئاریک (C18:0) تشکیل شدهاست . درصد حد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود جزوه درس صنایع تخمیری fermentation

دانلود جزوه درس صنایع تخمیری fermentation   دانلود جزوه درس صنایع تخمیری fermentation   72صفحه فرمتword   صنایع تخمیری fermentation         تخمیر از کلمه ferver گرفته شده است که به معنی جوشش و غلیان است . که در حین فرآیندهای تخمیری ما حباب های گاز را می بینیم که ناشی از گازهای تولید شده ناشی از فعالیت  میکروبها ست. معنای تخمیری→محصول→ توسط میکروارگانیسم ها → م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود جزوه درس مکانیزیم انتقال حرارت ماکروویو

دانلود جزوه درس مکانیزیم انتقال حرارت ماکروویو   دانلود جزوه درس مکانیزیم انتقال حرارت ماکروویو   51اسلاید فرمتword   مکانیزیم انتقال حرارت ماکروویو                            مقدمه             حرارت دهي يكي از مهمترين روشهاي متداول در فرآيند مو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

دانلود گزارش کار آزمون تعیین میزان گلوتن مرطوب و خشک در آرد گندم

دانلود گزارش کار آزمون تعیین میزان گلوتن مرطوب و خشک در آرد گندم آزمایشگاه تکنولوژی غلات   دانلود گزارش کار آزمون تعیین میزان گلوتن مرطوب و خشک در آرد گندم   7صفحه فرمتword   مقدمه : اگر خمير تهيه شده آرد را با آب يا محلول رقيق نمك شستشو نماييد، بعد از شستشوي كامل و خروج آرد، ته ظرف يك ماده چسبناك ميبينيد كه به آن گلوتن ميگويند. اين ماده همان چيزي است كه باعث چسبندگي خمير و ورز آمدن آن ميشود. گندم ها را به دو نوع سخت (HardWheat) و نرم (Soft ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود گزارش کار آزمون تعیین مدت تحمل تخمیر آرد

دانلود گزارش کار آزمون تعیین مدت تحمل تخمیر آرد دانلود گزارش کار آزمون تعیین مدت تحمل تخمیر آرد     10صفحه فرمتword   نام آزمايش: (آزمون پلشنک PelshenK) مدت تحمل تخمیر آرد مقدمه : خميرمايه يا همان مخمر نان در واقع توده سلول‌هاي مخمر ساكارومايسس سرويزيه (Saccharomyces Cerevisiae) مي‌باشد كه به طور صنعتي و به دو حالت «خميرمايه تر» و «خميرمايه خشك»  توليد مي‌شود. خمیر مایه یا مخمر ی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود گزارش کار آزمون تعیین وزن هزار دانه گندم

دانلود گزارش کار آزمون تعیین وزن هزار دانه گندم   دانلود گزارش کار آزمون تعیین وزن هزار دانه گندم   3صفحه فرمتword   آزمون تعیین وزن هزار دانه گندم         آزمایشگاه تکنولوژی غلات نام آزمایش: تعیین وزن هزار دانه گندم مقدمه: این پارامتر مکمل وزن هکتولیتر استو وزن دانه ها براساس وزن هزار دانه  گزارش داده می شود   وزن هزار دانه در غلات به عوامل مختلفی چون اندازه، فرم وشکل دان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود گزارش کار آزمون تعیین وزن مخصوص دانه گندم

دانلود گزارش کار آزمون تعیین وزن مخصوص دانه گندم 4صفحه فرمتword   دانلود آزمون تعیین وزن مخصوص دانه گندم   نام آزمایش:تعیین وزن مخصوص گندم مقدمه:وزن مخصوص دانه غلات شاخص مناسب وساده ای است برای پیش بینی وارزیابی خواص آسیابانی دانه غلات و به علاوه برای درجه بندی گندم از این فاکتور استفاده می شود .                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله درمورد نانو تكنولوژي دربسته بندی موادغذایی

دانلود مقاله درمورد نانو تكنولوژي  دربسته بندی موادغذایی   دانلود مقاله درمورد نانو تكنولوژي  دربسته بندی موادغذایی   18صفحه فرمتword   نانو تكنولوژي   دربسته بندی موادغذایی                         مقدمه:    نانو تكنولوژي، فناوري جديدي است كه همه دنيا را فرا گرفته است و به بياني دقيق تر مي توان گفت كه نا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

دانلود جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی2

دانلود جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی2   دانلود جزوه درس میکروبیولوژی مواد غذایی2     33صفحه فرمتword میکروبیولوژی مواد غذایی2   مواد غذایی تخمیري و فرآورده‌هاي وابسته به تخمیر در برخی مواد مقدار ویتامین ماده غذایی تخمیر شده افزایش یافته، قابلیت هضم مواد خام نیز زیاد می‌شود. فرایند تخمیر در برخی از مواد غذایی باعث کاهش سمیت می‌گردد در حالی که در برخی دیگر از مواد غذایی باعث ایجاد سمیت شدید می‌ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

دانلود مقاله درمورد تولید خیارشور

دانلود مقاله درمورد تولید خیارشور دانلود مقاله درمورد تولید خیارشور   10صفحه فرمتword   عنوان آزمایش تولید خیارشور                                                   &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلودتحقیق درمورد رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا

دانلودتحقیق درمورد رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا دانلودتحقیق درمورد رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا     18صفحه فرمتword   رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا منشاء تولید انواع رنگها                                           ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد فسفر

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد فسفر دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد فسفر     5صفحه فرمتword   عنوان آزمایش : اندازه گیری درصد فسفر مقدمه : روش های نور سنجی بررسی وتحلیل ماده , مبنی بر فعل و انفعالات پرتو های اکترومغناطیسی از قبیل نور و اشعه ی ایکس , در سطح وسیعی در تجزیه ی کیفی و اندازه گیری مقدار به کار می رود . رنگ عامل عمده در مقبولیت مواد غذایی است . اساس و تمرینات جذب اسپکتوفتومتری ,  در کتاب ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد رطوبت و مقدار خاکستر ذرت

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد رطوبت و مقدار خاکستر ذرت   دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد رطوبت و مقدار خاکستر ذرت      7صفحه فرمتword                                       عنوان آزمایش: اندازه گیری درصد رطوبت و مقدار خاکستر ذرت مقدمه : ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد چربی و اسیدیته ی سرکه

دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد چربی  و اسیدیته ی سرکه دانلود گزارش آزمایش اندازه گیری درصد چربی  و اسیدیته ی سرکه     5صفحه فرمتword   عنوان آزمایش : اندازه گیری درصد چربی                                           &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلودگزارش آزمایش اندازه گیری نمک درس تجزیه ی مواد غذایی

دانلودگزارش  آزمایش اندازه گیری نمک  درس تجزیه ی مواد غذایی   دانلودگزارش  آزمایش اندازه گیری نمک  درس تجزیه ی مواد غذایی   4صفحه فرمتword عنوان آزمایش : اندازه گیری نمک عنوان درس : تجزیه ی مواد غذایی مقدمه : تجزیه و تحلیل نمک شامل تعیین نسبت مواد سازنده است محتوای ماده خالص حاوی مقدار قابل اندازگیری  سدیم کلریداست.  سولفات , کلریدکلسیم و کلرید منیزیم نیز ناخالصی موجود در ماده مورد نظر ما  است,  ;که این گونه ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود گزارش آزمایش شناسايي سالمونلا تيفي در مواد غذايي

دانلود گزارش آزمایش شناسايي سالمونلا تيفي در مواد غذايي دانلود گزارش آزمایش شناسايي سالمونلا تيفي در مواد غذايي     6صفحه فرمتword     آزمايشگاه ميكروبيوليژي مواد غذايي نام آزمايش :شناسايي سالمونلا تيفي در مواد غذايي هدف آزمايش : شناسايي و جدا سازي سالمونلا تيفي از همبرگر تئوري آزمايش: شناختمراحل مختلف جداسازي و تشخيص باكتريهاي مواد غذايي در روشهاي سنتي ( مراحل پيش غنيسازي – غني سازي انتخابي – محيط جامد انتخابي- ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود استانداردشماره 5851 گوشت و فرآورده هاي گوشتي - كنسرو كالباس - ويژگيها و روشهاي آزمون

دانلود استانداردشماره 5851 گوشت و فرآورده هاي گوشتي - كنسرو كالباس - ويژگيها و روشهاي آزمون دانلود استانداردشماره 5851 گوشت و فرآورده هاي گوشتي - كنسرو كالباس - ويژگيها و روشهاي آزمون     18صفحه فرمتword   آشنايي با مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران                                     &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت بخش پروتئین های مواد غذایی کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی

پاورپوینت بخش پروتئین های مواد غذایی  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی پاورپوینت بخش پروتئین های مواد غذایی  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی       46اسلاید   پروتئین ها   پروتئین های حیوانی: پروتئین های شیر، گوشت، ماهی و تخم مرغ     پروتئین های گیاهی: پروتئین های گندم و سویا   کازئین فسفو پروتئینی است که به سه جزء آلفا، بتا و گاما کازئین تقسیم می شود. آلفا کازئین : بخش حساس به کلسیم: α s کاز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت بخش لیپیدها کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی

پاورپوینت بخش لیپیدها  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی پاورپوینت بخش لیپیدها  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی       86اسلاید •لیپیدها موادی هستند که در حلالهای آلی مانند اتر و کلروفرم محلول و در آب نامحلول هستند.   •منبع ارزشمند انرژی هستند و بیش از دو برابر پروتئین‎ها و کربوهیدرات‎ها انرژی تولید می‎کنند.   •فراهم آورنده اسیدهای چرب ضروری و ویتامین‎های محلول در چربی هستند و در س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت بخش کربوهیدرات کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی

پاورپوینت بخش کربوهیدرات  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی پاورپوینت بخش کربوهیدرات  کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی   57اسلاید       Carbohydrate بخش کربوهیدرات کناب شیمی موادغذایی دکتر حسن فاطمی •کربوهیدرات ها •فراوان ترین ترکیب آلی موجود در طبیعت (2/3 ماده خشک اغلب گیاهان) • نامگذاری آن ها به دلیل حضور کربن و هیدروژن و معمولا با فرمول Cx (H2O)y (استثنائاتی مانند پکتین یا همی سلولز) •ارز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت مرغ گوشتی

پاورپوینت مرغ گوشتی   پاورپوینت مرغ گوشتی   16اسلایدهمراه باتصویر   جوجه گوشتی ،سویه های از جوجه های مرغ و خروس می باشند که برای تولید           گوشت،پرورش داده می شوند.                              &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت درس تکنولوژی تولید پنیر

پاورپوینت درس تکنولوژی تولید پنیر پاورپوینت درس تکنولوژی تولید پنیر     127اسلاید   تاریخچه : اعتقاد بر این است که پنیر 8000 سال پیش در ناحیه Fertile Crescent متولد شده است که اکنون جنوب ترکیه تا سواحل مدیترانه را شامل می شود . اولین دام هایی که در این منطقه اهلی و مورد استفاده قرار گرفتند گوسفندها و بزها بودند اما امروزه 85 درصد شیر جهان توسط گاو تولید می شود. پنیر نام عمومی برای گروهی از فراورده های ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت گروه وانواع آن

پاورپوینت گروه وانواع آن پاورپوینت گروه وانواع آن   34اسلاید     گروه   • واژه ایتالیایی (هنرهای زیبا) • قرن 18 به بعد ( جماعت ، انجمن ، جمعيت ، جمعي از مردم ، .........)     — تعاريف گروه 1- تجمع دو نفر يا بيشتر كه با يكديگر ارتباط و مشاركت و همبستگي دارند. 2- تجمع عده يي از افراد كه عملكرد مشترك و هدف مشخص دارند و از قوانين و مقررات درون گروهي خاصي تبعيت مي كنن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان
تعداد صفحه(3):