فایل های درسی وآموزشی.تحقیق ,مقاله ,گزارشات کارورزی,,پاورپوینت
pic1 pic2 pic3 pic6 pic20

اطلاعیه فروشگاه

بازاریاب عزیز:با بازاریابی فایل های (فروشگاه فایل آراد) درآمد خود را روز به روز افزایش دهید. سپاسگزاریم

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی   21اسلایدهمراه باتصویر   فارینوگراف طبق استاندارد شماره 1-3246     مقاومت خمیر در مقابل زدن توسط فارینوگراف تعیین می شود. از طریق آن میتوان به مقاومت و سفتی خمیر، بازدهی و زمان گسترش بر اساس دقیقه، زمان اپتیمم زدن خمیر و درجه سست شدن خمیر بر اساس واحد برابندر و همچنین درصد جذب اب آرد، عدد والوريمتري و عدد كيفيت مي باشد، پی برد. فارينوگراف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)

پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند) پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)   14اسلاید همراه باتصویر مقدمه    قندهای احیا کننده گروه آلدهیدی دارندپس تست فهلینگ برای شناسایی قندهای احیاکننده می باشد    اغلب قبل ازاندازه گیری کربوهیدرات تجزیه کیفی ان ها ضروری است ازانجا که تفاوت درقند درساختارشیمایی ان ها بایک آزمایش ساده میتوان بدهندبایک گروه ازقندها راشناسایی کرد   تفاوت فهلینگ وبندیک    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت     13اسلاید   دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع و ازن   26اسلاید   انواع تشعشعات در صنعت غذا: تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی (دارای طول موج کوتاه) به دو گروه تقسیم می شوند : •دسته اول شامل تشعشعاتی با فرکانس پایین تر وانرژی کمتر است مانند بخش ماوراء بنفش طیف که مقدار انرژی آن به اندازه ای است که فقط می تواند ملکولها را تحریک کند. این ناحیه طیف درصنایع غذایی است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی

پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند درصنعت غذایی پاورپوینت بسته بندی فعال و هوشمند   33اسلاید   بسته بندی فعال و هوشمند   ( Active & smart packaging )   مقدمه •بسته‌بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد  نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‌بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان
تعداد صفحه(24):

آخرین محصولات فروشگاه